top of page

Online Introweek 2020

Klaar om te knallen? Wij bij Voluptuaria in ieder geval wel!

Na een spetterende introductie van onze studievereniging vorig jaar bij de introweek, zijn wij lichtelijk teleurgesteld dat wij het dit jaar anders moeten gaan doen. Dit jaar vanwege de corona-crisis namelijk geen fysieke maar een online Introweek! Deze week zal plaatsvinden in week 35 (24 tm 30 augustus 2020).

Normaal gesproken maak jij tijdens de Introweek kennis met je studiegenoten en met de stad Haarlem. Wij zullen in deze week dan ook ons best doen om te zorgen dat jij sowieso alle Ins & Outs van Haarlem te weten krijgt!

In de rest van het schooljaar zullen wij ons uiterste best doen om te zorgen dat jij zowel je jaargenoten als andere studiegenoten beter zult leren kennen. Dit doen wij door middel van bijvoorbeeld borrels en andere gezellig activiteiten. Ook zul je onze naam vaker voorbij zien komen, wij organiseren namelijk ook graag bedrijfsbezoeken en gastcolleges. Kortom: lid zijn van Voluptuaria betekend niet alleen feestjes, maar helpt je ook om een netwerk op te bouwen in de reisbranche!

Wij zijn enorm enthousiast en wij hopen jullie te zien bij de online introweek in 2020!

Inmiddels net zo enthousiast geworden als wij? Dan kun je ons een mailtje sturen via info@voluptuaria.nl of je meteen aanmelden op de website van introweek. Klik op het plaatje hiernaast om doorverwezen te worden naar de website.

Wil jij dit jaar meehelpen als mentor? Klik hier om door te gaan naar de pagina met meer informatie hierover!

Wij, het bestuur en de leden van Voluptuaria zijn klaar om te knallen!

Na een spetterende introductie van onze studievereniging in 2016 bij de introweek, zijn we dit jaar ook weer van de partij van

23 t/m 27 augustus 2021! 

In de introweek kan jij kennis maken met je studiegenoten van Tourism Management. Jullie gaan vijf dagen lang allerlei leuke activiteiten ondernemen. We houden nog geheim welke activiteiten jullie gaan doen, maar we kunnen jullie één ding verzekeren: je gaat goed kennismaken met het studentenleven van Haarlem.

Naast de borrels en gezelligheid organiseren wij activiteiten zoals; bedrijfsbezoeken en gastcolleges. Kortom: lid zijn van Voluptuaria betekend niet alleen feestjes, maar helpt je ook om een netwerk op te bouwen in de reisbranche!

Wij zijn enorm enthousiast en wij hopen jullie te zien bij de introweek in 2021!

Inmiddels net zo enthousiast geworden als wij? Dan kun je ons een mailtje sturen via info@voluptuaria.nl

Ps. dit is geen ontgroening maar gewoon een gezellige kennismaking week. Meer informatie hierover is natuurlijk te vinden op de website van introweek.

bottom of page