top of page

Nog iets meer dan een week!


Nog iets meer dan een week en dan vertrek ik naar Malawi, Afrika. Ik heb er zoveel zin in! Ik vlieg maandag 22 augustus van Amsterdam naar München naar Johannesburg naar Lilongwe met South African Airways. De reis duurt ongeveer 22 uur. Vanaf Lilongwe national Airport word ik opgehaald door een transfer die mij naar Kuti Wildlife Reservebrengt.

De laatste week in Nederland ga ik nog drie keer werken bij IJscuypje in Amsterdam. Ik heb nog met een paar vriendinnen afgesproken. Het laatste weekend ga ik met Tiago (mijn vriend) naar Eindhoven. Zaterdag ga ik ook met mijn moeder naar Den Bosch, daar is een info dag over Malawi.

Alles is al voorbereidt: verzekeringen, vluchten, beurzen, toilettas, kleding, schoenen, zaklampen, vaccinaties, malariapillen etc. De laatste week dat ik in Nederland ben ik nog bezig met zoveel mogelijk knutselspullen (A2 papier, pennen, stiften, verf en kwasten) te verzamelen voor de kinderen in Malawi. Die soms geen eens een toilet hebben in hun school. Er wordt een tekenwedstrijd georganiseerd waar tot nu toe alleen privéscholen aan mee konden doen. Door alle spullen mee te nemen kunnen de armste scholen ook meedoen aan deze wedstrijd. Malawi is een van de armste landen ter wereld. Maar de mensen schijnen er erg gelukkig en super vriendelijk te zijn.

Laat de reis beginnen! Ik ben ervan overtuigd dat ik super veel ga leren en anders tegen dingen aan ga kijken. Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn avonturen en ik ga veel foto’s maken.

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page