top of page

Update vanuit de trein

Hallo allemaal,

Ik zit nu in de trein richting Salo, waar ik zal verblijven de komende maanden (hier werkt de wifi in de trein dus wel). De vluchten zijn soepel verlopen en ik zal rond half 9 (voor jullie half 8) opgehaald worden van het station van Salo waarna ik richting het appartement ga. Vanavond blijkt er een muziekevenement te zijn in Salo dus daar gaan Dirk (een andere Nederlander die daar ook studeert) en ik even kijken. We lachen ons al helemaal stuk om de Finse taal en we bereiden ons al voor op het leren van deze taal, het lijkt ons namelijk niet te doen. Zodra ik weer wat leuks te vertellen heb dan horen jullie het!

Groetjes uit een trein ergens in Finland!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page