top of page

Van Finland naar Estland


Afgelopen weekend ben ik in Tallinn, Estland geweest. Alle buitenlandse studenten gingen mee en we hebben er een leuke tijd van gemaakt. Zelf heb ik een rondleiding door het centrum van Tallinn gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Ook zijn een aantal van de studenten er achter gekomen wat het effect is wanneer de drankjes 1 euro per stuk kosten en iemand is daardoor in de fontein beland om half 6 s’ ochtends. Het was voor mij erg leuk om weer een keer in Tallinn te zijn. Verder ben in vandaag met de tweedejaars studenten naar Mathildedal geweest en ik kan waarschijnlijk een project doen voor dit hotel. De komende weken zal ik meer over dit project te weten komen en zal ik er aan beginnen. Eind oktober zal ik met een aantal studenten naar Sint Petersburg gaan voor vijf dagen. Dus kortom, ik heb een leuke tijd tot nu toe en ik kijk uit naar de rest van het semester!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page