Nog 2 weken!

August 7, 2016

Even een update over mijn semester in Finland. Mijn vlucht is geboekt en ik vlieg 19 augustus naar Helsinki waarna ik met het openbaar vervoer door zal reizen naar Salo. Vervolgens begint de 23e de introductie bij de universiteit. Ik heb er heel veel zin in en ik zal ook zeker tijdens mijn verblijf in Finland mijn blog bij blijven houden. Voor de mensen die het leuk vinden, je kan je aanmelden voor mijn blog maillijst en dan krijg je een mail als ik een nieuwe update heb geplaatst.

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwsbrief mei 2018

June 5, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

July 3, 2018

January 31, 2018

November 4, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Studievereniging Voluptuaria - Tourism Management Inholland - 2019