Bon Bini na Boneiru - Groetjes uit Bonaire!

Mariska zit op dit moment op het zonnige Bonaire om daar stage te lopen bij Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire. "Wat mij zo bezig houdt? Ik loop stage bij de Sales en Marketing afdeling en doe onderzoek om meer “millennials” te trekken naar het resort! Naast deze afwisselende stage ben ik in het weekend bezig met mijn PADI Divemaster opleiding om anderen te leren duiken, wat ik super leuk vind! Daarnaast heb ik ook vrijwilligerswerk gedaan bij een dierenopvang, houd je lekker bezig ;-)

Een stage in het buitenland kan ik echt aanraden, het is een fantastische ervaring die ik zeker niet had willen missen. Gelukkig heb ik hier nog 4 maanden te gaan en heb ik al snel vrienden gemaakt hier op het eiland. In augustus zal ik weer terug zijn bij Inholland om te helpen met de introweek van 2017! “