top of page

Nieuwsbrief september 2017

Ja!! De eerste update is een feit! Elke laatste week van de maand kunnen jullie de Voluptuaria update verwachten met nieuws van afgelopen maand maar ook van de volgende maand. Waar zijn wij allemaal mee bezig en wat voor leuke dingen worden er georganiseerd?

Agenda + Uitnodiging

9 november Halloween Party @ Haerlems Studenten Gildt 16:00 -03:00

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

Dit schooljaar begon met een prachtige introweek in Haarlem. Er waren 20 eerstejaars studenten van de opleiding HTRO en tien mentoren mee. Het was een onvergetelijke week waar mensen elkaar goed hebben leren kennen. Tijdens de introweek zijn wij gesponsord door HotelSpecials en Conscious hotels.

Sinds september is er een nieuw bestuur: Anneke Clemens vierdejaars (secretaris), Britt Jansen derdejaars (penningmeester) en Nikkie Visser vierdejaars (voorzitter). Ook komt er een feestcommissie waar Sarah van Veenendaal al in zit.

Voluptuaria heeft een paar nieuwe samenwerkingen; Stagebureau Waarderpolder, StudyStore en Young Talent Factory (YTF). Hier krijgen jullie binnenkort meer over te horen….

27 september was het de World Tourism Day met het thema duurzaam toerisme. Er was een liveoptreden van: Senses Acoustic Duo. Er was geld ingezameld voor Esther Woerdman, zij is nu in Mexico waar zij stage loopt. In week 38 was daar een zware aardbeving dus zij zamelt nu zoveel mogelijk geld in om mensen te helpen. Wil je Esther ook helpen? Stuur haar dan een berichtje op Facebook. Daarna was er een quiz met het thema duurzaam toerisme met 28 vragen. De hoofdprijs: Landal Greenparks Ooghduyne voor vier personen (gewonnen door Tristan Miezenbeek). Tweede prijs: Tony Chocolonley reep, notitieboekje Voluptuaria, drankje bij Bar Boef en een bagagelabel (gewonnen door Pascalle Toet). Derde prijs: 2x Tony Chocolonley repen en een bagagelabel (gewonnen door Marc ten Haken). Er waren in totaal 69 deelnemers.

Wat heeft HTRO allemaal gedaan?

  • De eerstejaars zijn naar Newcastle per boot afgereisd.

  • De derdejaars zijn nu bezig met hun minor/study abroad en stage in Nederland of het buitenland.

  • De vierdejaars zijn begonnen met een afstudeeropdracht zoeken.

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Voluptuarianen? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de Oktober Issue van de Voluptuaria update!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page