Tips & Tricks tentamenweek

De tentamenweken van de opleiding Tourism Management komen er alweer bijna aan! Spannend... Voor sommigen van jullie is dit jullie eerste tentamenweek dus daarom hier wat tips & tricks voor het voorbereiden voor al jullie tentamens:

- Koop samenvattingen. Wij als studenten hebben al een druk leven dus waarom zouden we alle boeken gaan doorlezen en bestuderen als er samenvattingen te koop zijn op het web (www.stuvia.nl). Wij hebben 10% korting voor je, dus stuur ons een berichtje als je korting wilt.

- Bestudeer alle powerpoints en leer deze goed. Alle informatie die je in de lessen krijgt is van groot belang om te leren want meestal komt deze lesstof in de tentamens voor (BlackBoard).

- Doe het samen. Van elkaar leer je ook en het is veel gezelliger! En leuke bijkomstigheid na het leren kan je gewoon samen een flesje wijn open trekken of een biertje in ’t gildt doen? (TIP: drink niet teveel anders ben je alles weer vergeten wat je geleerd hebt)

- Vraag; ken je studenten die deze toetsen al hebben gehad? Vraag aan hen wat je kan verwachten van de toets, dit helpt ook zeker bij het filteren van wat je het beste kan leren.

Hopend op dat jullie wat hebben aan deze tips & tricks en hebben jullie zelf nog handige tips die jullie willen delen? Laat dan vooral een reactie achter

!

Uitgelichte berichten