Nieuwsbrief oktober 2017

Elke laatste week van de maand kunnen jullie de Voluptuaria update verwachten met nieuws van afgelopen maand maar ook van de volgende maand. Waar zijn wij allemaal mee bezig en wat voor leuke dingen worden er georganiseerd?

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

Afgelopen weken hadden veel studenten tentamens. Wij hopen dat het bij iedereen goed is gegaan. Vandaar dat wij deze maand maar één activiteit hebben gepland.

3 oktober hadden wij een rondleiding georganiseerd in het Park Plaza Victoria Hotel. We verzamelden voor het hotel waar iedereen een drankje en een cadeautje (Fred flamingo) kreeg. Daarna zijn we naar het hotel gegaan waar wij een rondleiding kregen van Maikel. Hij is frontofficemanager van het hotel. Er zijn stageplekken beschikbaar voor het derde jaar. Je kunt altijd mailen voor een afstudeeronderzoek/opdracht.

10 oktober is de naam van de opleiding veranderd van Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs naar Tourism Management. Voor onze opleiding geldt de naamsverandering meteen.

Planning

9 november is de Halloween Party in 't Haerlems Studenten Gildt. Trek dus je engste outfit aan, en maak je zo angstaanjagend mogelijk op. Degene met de leukste outfit krijgt een prijs. vanaf 16:00 staan de shotjes klaar.

24 & 25 november is de BuitenlandBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs vind je ruim 100 hoog

aange