top of page

Nieuwsbrief oktober 2017

Elke laatste week van de maand kunnen jullie de Voluptuaria update verwachten met nieuws van afgelopen maand maar ook van de volgende maand. Waar zijn wij allemaal mee bezig en wat voor leuke dingen worden er georganiseerd?

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

Afgelopen weken hadden veel studenten tentamens. Wij hopen dat het bij iedereen goed is gegaan. Vandaar dat wij deze maand maar één activiteit hebben gepland.

3 oktober hadden wij een rondleiding georganiseerd in het Park Plaza Victoria Hotel. We verzamelden voor het hotel waar iedereen een drankje en een cadeautje (Fred flamingo) kreeg. Daarna zijn we naar het hotel gegaan waar wij een rondleiding kregen van Maikel. Hij is frontofficemanager van het hotel. Er zijn stageplekken beschikbaar voor het derde jaar. Je kunt altijd mailen voor een afstudeeronderzoek/opdracht.

10 oktober is de naam van de opleiding veranderd van Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs naar Tourism Management. Voor onze opleiding geldt de naamsverandering meteen.

Planning

9 november is de Halloween Party in 't Haerlems Studenten Gildt. Trek dus je engste outfit aan, en maak je zo angstaanjagend mogelijk op. Degene met de leukste outfit krijgt een prijs. vanaf 16:00 staan de shotjes klaar.

24 & 25 november is de BuitenlandBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs vind je ruim 100 hoog

aangeschreven hogescholen en universiteiten uit het buitenland die je alles kunnen vertellen over

een buitenlands avontuur. Meld je nu gratis aan en maak kans op een taalcursus voor in Malta!

Bezoek voor meer informatie en een gratis e-ticket www.buitenlandbeurs.nl.

28 november organiseren wij samen met Young Talent Factory een kennismakingsevenement (speciaal voor studenten en docenten van Tourism Management Inholland). Ook jij hebt talent! Maar welke unieke talenten bezit je dan? Kom erachter in de workshop van YTF. De Talent Coaches helpen

jou met hun toffe werkvormen. Nieuwsgierig naar YTF? Meer info op www.ytf.nl.

Van 27 november t/m 1 december is de Young Lady Business Academy. Droom jij ervan om later een

succesvolle onderneemster of een zakenvrouw te worden? Elske Doets, de "Zakenvrouw van het jaar 2017" heeft als missie om Young Ladies te inspireren en te motiveren om hun professionele droom

na te gaan jagen! Het is voor jongedames die willen doen, durven en doorzetten. Schrijf je

zo snel mogelijk in voor de laatste plekken!

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de November Issue van de Voluptuaria update!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page