Nieuwsbrief november 2017

December 3, 2017

Agenda + Uitnodiging

  • 7 december 17:00 – 18:00 Bowlen @Bison Bowling

  • 14 december 17:00 – 22:00 The Dinner Show & Culifiesta @Stayokay Haarlem

  • 19  december 21:00 – 02:00 Grote Inholland Kerstgala @Patronaat

*Meer informatie is te vinden op onze website en Facebookpagina

 

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

 

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor introweek 2018. De meeste van ons moeten nog steeds bijkomen van de introweek afgelopen augustus maar maak je maar alvast klaar voor volgend jaar. We houden je natuurlijk op de hoogte via de nieuwsbrief maar via Facebook kan je ook alles volgen. Daarnaast was er ook het Halloween feestje in 't Gildt. Marwan had gewonnen met zijn outfit (kijk naar de foto's). Op de tweede plek stond Mariska en op de derde plek Jessica. Voluptuaria was ook aanwezig op de Buitenlandbeurs in Utrecht! 

 

Planning

7 december gaan we bowlen met de studievereniging bij Bison Bowl