top of page

Nieuwsbrief november 2017

Agenda + Uitnodiging

  • 7 december 17:00 – 18:00 Bowlen @Bison Bowling

  • 14 december 17:00 – 22:00 The Dinner Show & Culifiesta @Stayokay Haarlem

  • 19 december 21:00 – 02:00 Grote Inholland Kerstgala @Patronaat

*Meer informatie is te vinden op onze website en Facebookpagina

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

We zijn begonnen met de voorbereidingen voor introweek 2018. De meeste van ons moeten nog steeds bijkomen van de introweek afgelopen augustus maar maak je maar alvast klaar voor volgend jaar. We houden je natuurlijk op de hoogte via de nieuwsbrief maar via Facebook kan je ook alles volgen. Daarnaast was er ook het Halloween feestje in 't Gildt. Marwan had gewonnen met zijn outfit (kijk naar de foto's). Op de tweede plek stond Mariska en op de derde plek Jessica. Voluptuaria was ook aanwezig op de Buitenlandbeurs in Utrecht!

Planning

7 december gaan we bowlen met de studievereniging bij Bison Bowling van 17:00 – 18:00. Er zijn nog 5 plekjes over dus meld je snel aan! Dat kan via info@voluptuaria.nl

14 december zijn er twee evenementen; de Opendag op de Universiteit van Wageningen & The Dinner Show. Ben jij je toekomst al aan het plannen? Of ben je benieuwd wat je verder nog kan doen in je verdere leven? Er is een opendag op de universiteit van Wageningen, hier kan je de master Leisure, Tourism and Environment volgen. Misschien iets voor jou? Je kunt je voor de opendag aanmelden via de volgende link. De open dag is van 16:30 – 20:30. The Dinner Show is van 17:00 – 22:00 in Haarlem. The Dinner Show wordt georganiseerd door derdejaars studenten van de TM. Zij doen de minor Hospitality Management en zullen een diner en een optionele afterparty organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel Save the Children. Save the children zet zich in om de rechten van een kind te beschermen indien nodig en het goede doel is actief in meer dan 120 landen. Je krijgt tijdens het diner een viergangen menu en daarna kan je genieten van de livemuziek. Kijk voor meer informatie op Facebook en de website.

Begin december gaan de 4de jaars die de minor Responsible Travel volgen naar Gambia of Tanzania. Zij doen onderzoek voor een Travel Agent en mogen ook echt de reis gaan maken naar deze Afrikaanse landen. Volg ze op Facebook en Instagram!

Wat heeft TM allemaal gedaan?

  • Heel veel tentamens gemaakt

  • Super goede cijfers gehaald

  • Truien van Voluptuaria aan

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de december issue van de Voluptuaria update!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page