Nieuwsbrief december 2017

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

7 december zijn we met een leuke groep van 13 Tourism Management studenten gaan bowlen bij Bison Bowling. Iedereen heeft hier zijn bowl-skills kunnen laten zien en heerlijk kunnen genieten van een drankje en een hapje geregeld door Voluptuaria. Op 19 december was het dan eindelijk zo ver, het Grote InHolland Kersgala in Patronaat. Er zijn dansjes gedaan, drankjes gedronken, mensen gezoend. Even een speciaal bedankje voor Sarah van Veenendaal, die namens Voluptuaria in de Kerstgala Commissie zat.

Planning: Vanaf 8 januari t/m 23 januari zijn er weer toets weken voor onze opleiding. Voluptuaria wenst iedereen heel veel succes! Hebben jullie nog extra tips nodig? Laat het snel weten, dan zullen wij weer wat leuke en handige tips delen op de Facebookpagina.

Op 25 januari gaan we schaatsen met de studievereniging. Dit zal bij de schaatsbaan van Haarlem zijn. Er zijn nog plekken beschikbaar dus meld je snel aan! Dit kan via info@voluptuaria.nl en het Facebook evenement

Anneke over haar tijd in Gambia

Tijdens de minor die je in het vierde jaar kan volgen: ‘Responsible Travel’ ben ik naar Gambia geweest. Ik ben er in totaal 3 weken geweest waarvan 2 weken echt voor het veldonderzoek waren van school. Dit was mijn meest bijzondere ervaring tot nu toe tijdens mijn studie. Volgens mij heeft iedereen weleens gehoord van een cultuurshock. Nou ik heb die voor het eerst gehad. De cultuur, de mensen en het weer helpt natuurlijk ook mee. Maar dit alles zorgde voor het gevoel van onwerkelijkheid en het gevoel alsof je een documentaire aan het kijken bent. Tijdens deze weken hebben we zoveel gedaan met alle lokalen. We mochten bij hun huis kijken, mee helpen met koken en voetballen met de kinderen. Natuurlijk moest er ook nog gewerkt worden aan school dus zijn er ook vele interviews gehouden. Dit onderzoek waar ik nu nog mee bezig ben doen we voor ‘Travel2Learn’ wat het ook extra interessant maakt dat je uitkomsten wellicht gebruikt gaan worden maar zeker in overweging wordt genomen. Dus ben je al bijna toe aan het vierde jaar, de minor ‘Responsible Travel’ is het zeker waard.

Oproep: Het organiseren van de nieuwe introweek is begonnen. Dat betekend; nieuwe mentoren! Wil jij graag de nieuwe studenten een onvergetelijke week bezorgen? Stuur dan nu een mailtje naar info@voluptuaria.nl en geef kort aan waarom jij gewoon mee móét! De introweek is van 27 t/m 31 augustus 2018.

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de Januari Issue van de Voluptuaria update!

Uitgelichte berichten