top of page

Nieuwsbrief januari 2018

Het is weer een nieuw jaar en nu maken wij gebruik van een nieuwe lay-out. Elke maand kunnen jullie de Voluptuaria update verwachten met nieuws van afgelopen maand maar ook van de volgende maand. Waar zijn wij allemaal mee bezig en wat voor leuke dingen worden er georganiseerd?

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

Midden januari was de tentamenweek er weer. Iedereen natuurlijk in de stress maar hopelijk heeft iedereen goede cijfers gehaald! Eind januari waren er twee activiteiten georganiseerd; schaatsen en de nieuwjaarsborrel. Het schaatsen was erg leuk op de mooiste baan van Haarlem. De nieuwjaarsborrel was ook geslaagd. De borrel werd samen georganiseerd met drie andere studieverenigingen; Röntgenius, Personalia en Novum Negotium. De borrel werd gehouden in 't Haerlems Studenten Gildt in Haarlem.

Mentoren introweek

Het organiseren van de nieuwe introweek is begonnen. Dat betekend; nieuwe mentoren! Wil jij graag de nieuwe studenten een onvergetelijke week bezorgen? Stuur dan nu een mailtje naar info@voluptuaria.nl en geef kort aan waarom jij gewoon mee móét! De introweek is van 27 t/m 31 augustus 2018.

Planning

10 februari is de open dag van de opleiding Tourism Management op alle vestigingen van Inholland. Het bestuur staat klaar voor alle potentiële studenten om te vertellen over de introweek en de opleiding. Blijf up-to-date door onze Facebook en Instagram te volgen voor aankomende activiteiten.

Vraag/nieuwtje

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de nieuwsbrief van februari van de Voluptuaria update!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page