Nieuwsbrief februari 2018

March 1, 2018

Heb jij onze Voluptuaria canvas tas al?

 

Alle leden mogen dit tasje GRATIS ophalen. Lees je dat goed? Ja zeker! Je kan nu lekker boodschappen doen en naar de sportschool met dit ultra hippe leuke Voluptuaria canvas tasje. En heb je hem al! Dan zien wij dit graag terug op social media. Tag ons in je foto want wij zien natuurlijk maar al te graag hoe jullie Voluptuaria uitdragen.

 

Wat is er afgelopen maand allemaal gebeurd?

Februari was een rustige maand. Maar met veel geluk voor jullie velen mochten jullie eind februari en begin maart op studiereis. Hopelijk zijn dit fantastische reisjes geweest en wij hebben jullie via Facebook al gevolgd. Zag er TOP uit.

 

 

 


Ook was er weer een open dag op de hogeschool. Waar wij als bestuur weer zoveel mogelijk kinderen enthousiast hebben gemaakt over de opleiding maar natuurlijk ook over onze studievereniging!

 

Mentoren introweek

Het organiseren van de nieuwe introweek is begonnen. Dat betekend; nieuwe mentoren! Wil jij graag de nieuwe studenten een onvergetelijke week bezorgen? Stuur dan nu een mailtje naar info@voluptuaria.nl en geef kort aan waarom jij gewoon mee móét! De introweek is van 27 t/m 31 augustus 2018.

 

 

Planning

4 april is de open avond van de opleiding Tourism Management op alle vestigingen van Inholland. Het bestuur staat klaar voor alle potentiële studenten om te vertellen over de introweek en de opleiding. Blijf up-to-date door onze Facebook en Instagram te volgen voor aankomende activiteiten. Daarnaast komen de tentamens er weer aan. Stuur ons een berichtje als je ook 10% korting wilt op de Stuvia samenvattingen. 

 

Vraag/nieuwtje

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de nieuwsbrief van februari van de Voluptuaria update!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Nieuwsbrief mei 2018

June 5, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

July 3, 2018

January 31, 2018

November 4, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Studievereniging Voluptuaria - Tourism Management Inholland - 2019