Nieuwsbrief maart 2018

April 4, 2018

JA, het is lente!! Eindelijk is het weer langer licht en wordt het langzaam weer warmer. Vrijdag en zaterdag wordt het zelfs zo lekker weer dat je eindelijk weer kunt BBQ-en! Zie het weerbericht hieronder. Met deze nieuwsbrief blijf je up-to-date over alles waar Voluptuaria mee bezig is.

Tentamens

De tentamens zijn nog steeds bezig. Wij hopen dat het bij iedereen goed gaat. Wil je nog een samenvatting via Stuvia kopen? Dan hebben wij 10% korting voor je. Stuur ons een berichtje op Social Media of stuur ons een mailtje: info@voluptuaria.nl. Heel veel succes met het leren!

Planning

 

4 april Open Avond 17:00 – 20:00
Irene, Britt, Anneke en Nikkie zullen aanwezig zijn op de Open Avond namens Voluptuaria. Wij maken zoveel mogelijk aankomende studenten enthousiast voor de opleiding en studievereniging. Blijf up-to-date door onze Facebook en Instagram te volgen voor aankomende activiteiten.


6 & 7 april Nationale Carrière Beurs
Wil jij je alvast oriënteren op de verschillende carrièremogelijkheden? Ga dan naar de Carrière Beurs in de RAI Amsterdam.

6 t/m 13 april Scriptie Focus Reis Macedonië
Een allerlaatste kans. Door afzegging is er een plek vrijgekomen voor de reis naar Macedonië. Andrina (oud-docent van InHolland Rotterdam), begeleidt studenten een week lang bij het schrijven van hun scriptie. Weg van de normale afleiding, lekker gefocust aan de slag en voldoende ontspanning tussendoor. Wil je nog mee? Dat kan. Maak gebruik van de last-minute aanbieding. De vlucht, het verblijf, maaltijden, ontspanning en begeleiding voor €479. Neem contact op met Andrina via info@reizenvoorfocus.nl.