top of page

Nieuwsbrief maart 2018

JA, het is lente!! Eindelijk is het weer langer licht en wordt het langzaam weer warmer. Vrijdag en zaterdag wordt het zelfs zo lekker weer dat je eindelijk weer kunt BBQ-en! Zie het weerbericht hieronder. Met deze nieuwsbrief blijf je up-to-date over alles waar Voluptuaria mee bezig is.

Tentamens

De tentamens zijn nog steeds bezig. Wij hopen dat het bij iedereen goed gaat. Wil je nog een samenvatting via Stuvia kopen? Dan hebben wij 10% korting voor je. Stuur ons een berichtje op Social Media of stuur ons een mailtje: info@voluptuaria.nl. Heel veel succes met het leren!

Planning

4 april Open Avond 17:00 – 20:00 Irene, Britt, Anneke en Nikkie zullen aanwezig zijn op de Open Avond namens Voluptuaria. Wij maken zoveel mogelijk aankomende studenten enthousiast voor de opleiding en studievereniging. Blijf up-to-date door onze Facebook en Instagram te volgen voor aankomende activiteiten.

6 & 7 april Nationale Carrière Beurs Wil jij je alvast oriënteren op de verschillende carrièremogelijkheden? Ga dan naar de Carrière Beurs in de RAI Amsterdam. 6 t/m 13 april Scriptie Focus Reis Macedonië Een allerlaatste kans. Door afzegging is er een plek vrijgekomen voor de reis naar Macedonië. Andrina (oud-docent van InHolland Rotterdam), begeleidt studenten een week lang bij het schrijven van hun scriptie. Weg van de normale afleiding, lekker gefocust aan de slag en voldoende ontspanning tussendoor. Wil je nog mee? Dat kan. Maak gebruik van de last-minute aanbieding. De vlucht, het verblijf, maaltijden, ontspanning en begeleiding voor €479. Neem contact op met Andrina via info@reizenvoorfocus.nl.

13 april Open Avond Master WUR Wat doe jij na je hbo-opleiding Tourism Management? Wel eens aan een Master gedacht? Kom dan naar de Master Open Dag van Wageningen University op 13 april en vind de Master die bij jou past! Studeer jij nu Tourism Management of een andere toerisme-opleiding en ben je geïnteresseerd in duurzaamheid? Of wil je leren om de link te leggen tussen toerisme en de lokale bevolking? Kom dan langs op de Open Dag en bekijk de mogelijkheden die de Master Leisure, Tourism and Environment jou kan bieden! Schrijf je nu in voor de Open Dag! We hopen jou te zien op 13 april! 16 t/m 19 april is het Het is de International Week op alle vestigingen van Inholland. Heb jij nog een leuk verhaal over je stage of studie in het buitenland. Laat het ons weten en dan delen wij het op onze Facebook-pagina. Start 16/19 april SUCH ondernemersprogramma Studenten opgelet! Wil je nog deelnemen aan het Persoonlijk Leiderschapsprogramma of het Start Up Programma van Start Up Campus Hogeschool Inholland? Meld je dan voor 6 april aan door te mailen naar Ditte (ditte.degraaff@inholland.nl). We hebben inmiddels voor beide programma's een leuke groep studenten bij elkaar gekregen, maar er zijn nog een paar plekjes vrij om deel te nemen!

Mentoren introweek

Het organiseren van de nieuwe introweek is begonnen. Dat betekend; nieuwe mentoren! Wil jij graag de nieuwe studenten een onvergetelijke week bezorgen? Stuur dan nu een mailtje naar info@voluptuaria.nl en geef kort aan waarom jij gewoon mee móét! De introweek is van 27 t/m 31 augustus 2018.

Vraag/nieuwtje

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail naar info@voluptuaria.nl en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de nieuwsbrief van de Voluptuaria update!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page