Nieuwsbrief april 2018

May 3, 2018

Wij hopen dat jullie hebben genoten van de tweede verjaardag van Voluptuaria! Deze maand staan er nieuwe activiteiten op de planning. Met deze nieuwsbrief blijf je up-to-date over alles waar Voluptuaria mee bezig is.

 

Verjaardag Voluptuaria

26 april was een speciale dag voor de studievereniging Voluptuaria van de opleiding Tourism Management. Ruim 60 studenten en docenten vierden de tweede verjaardag met heerlijke taartjes. De studievereniging is twee jaar geleden opgericht door Irene Rook, Mariska Zuurbier, Esther Woerdman, Nikkie Visser, Romy van Velzen, Patrick Groenenberg en Naomi Huiskamp. Vandaag werd er een aantal keer gevraagd wat Voluptuaria betekend. Het is eigenlijk heel simpel, het betekent toerisme in het Latijn. Op naar meer mooie jaren! Kijk op onze Facebook-pagina voor de foto's.

 

 

 

Planning

 

11 mei JUMP XL + lunch @ Zandvoort
Het is weer tijd voor een uitje. Omdat iedereen vrij is op 11 mei kunnen wij een uitje organiseren! Wij gaan 11 mei van 13:00-14:00 springen bij Jump XL Zandvoort! Daarna gaan we met zijn alle lunchen in een strandtent. Stuur ons een mailtje naar