Nieuwsbrief april 2018

Wij hopen dat jullie hebben genoten van de tweede verjaardag van Voluptuaria! Deze maand staan er nieuwe activiteiten op de planning. Met deze nieuwsbrief blijf je up-to-date over alles waar Voluptuaria mee bezig is.

Verjaardag Voluptuaria

26 april was een speciale dag voor de studievereniging Voluptuaria van de opleiding Tourism Management. Ruim 60 studenten en docenten vierden de tweede verjaardag met heerlijke taartjes. De studievereniging is twee jaar geleden opgericht door Irene Rook, Mariska Zuurbier, Esther Woerdman, Nikkie Visser, Romy van Velzen, Patrick Groenenberg en Naomi Huiskamp. Vandaag werd er een aantal keer gevraagd wat Voluptuaria betekend. Het is eigenlijk heel simpel, het betekent toerisme in het Latijn. Op naar meer mooie jaren! Kijk op onze Facebook-pagina voor de foto's.

Planning

11 mei JUMP XL + lunch @ Zandvoort Het is weer tijd voor een uitje. Omdat iedereen vrij is op 11 mei kunnen wij een uitje organiseren! Wij gaan 11 mei van 13:00-14:00 springen bij Jump XL Zandvoort! Daarna gaan we met zijn alle lunchen in een strandtent. Stuur ons een mailtje naar info@voluptuaria.nl om je aan te melden voor dit uitje. Voor meer info bezoek het Facebook-evenement. 25 mei - 29 mei Reiswerk Studenten Challenge @ Ibiza Studenten uit het derde of vierde jaar hebben de kans gekregen om zich aan te melden voor de #RSC18. De Reiswerk Studenten Challenge is een vijfdaagse business course in het buitenland. Een chance of a lifetime, waarin je kunt bouwen aan je persoonlijke netwerk en je carrière een flinke boost kunt geven. Bovendien een onvergetelijke ervaring waar je jaren later nog over praat en waarin je ontzettend veel leert! Je doet dit tijdens een vijfdaagse volledig verzorgde reis naar Ibiza.​ Voor meer info ga je naar de Facebook-pagina of bekijk de aftermovie van vorig jaar. 31 mei Gastcollege Maarten van Erkel, Productmanager Corendon Eind mei organiseren Voluptuaria en de opleiding Tourism Management een gastcollege van Maarten van Erkel, product manager bij Corendon. Het gastcollege wordt ingepland in jullie rooster. Denk alvast na over welke vragen je Maarten wilt stellen.

Scripties

De vierdejaars studenten zijn bezig met hun scriptie. Vind jij het leuk om deze studenten te helpen? Vul dan deze enquêtes in:

Mariska Zuurbier - Stichting Reis Met Je Hart enquête (maak kans op 2x Pathé bioscoopbon)

Sanne de Munck - Defence for Children – ECPAT Nederland enquête (maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25,- voor Coolblue) Kelly Jans - tussenjaar enquête (maak kans op een cadeaubon naar keuze t.w.v €10) Shanna Riemersma - Nationaal Park Zuid-Kennemerland enquête (maak kans op een cadeaumand t.w.v. €30,-)

Mentoren introweek

Het organiseren van de nieuwe introweek is begonnen. Dat betekend; nieuwe mentoren! Wil jij graag de nieuwe studenten een onvergetelijke week bezorgen? Stuur dan nu een mailtje en geef kort aan waarom jij gewoon mee móét! De introweek is van 27 t/m 31 augustus 2018.

Vraag/nieuwtje

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de volgende nieuwsbrief van Voluptuaria!

Uitgelichte berichten