Nieuwsbrief mei 2018

Wij hopen dat jullie veel hebben geleerd van het gastcollege van product manager van Corendon. Deze maand staat er een nieuwe activiteit op de planning; het eindfeest in de Patronaat! Met deze nieuwsbrief blijf je up-to-date over alles waar Voluptuaria mee bezig is.

De Eindfissa: Ibiza

Back to the Island, let’s go Ibiza! Nog een laatste keer zwoegen voor de tentamens, maar het einde is in zicht. Wij van de studieverenigingen van Inholland willen dit jaar dan ook goed afsluiten, en hoe kan dat beter dan met nog één laatste feest: De Eindfissa: Ibiza! Op 22 juni bouwen we Patronaat om tot een zalig eiland waar alles kan en mag. Met DJ’s als DdN, Bustin en Jieber, Dominic Broocks en Doubsession kun je rekenen op sexy zomervibes. En kom je nu vòòr 00:00 binnen, dan is de entree gratis! Hoe begin je je vakantie nou beter? PS: het feest is voor iedereen toegestaan, mits je 18+ bent.

Nieuwe secretaris

Ik ben Sarah en ben 18 jaar. Sinds eind mei ben ik secretaris in het bestuur van de studievereniging Voluptuaria. Volgend studiejaar zit ik in het tweede jaar van Tourism Management. Ik hou van reizen, voetballen en foto’s en filmpjes maken. Ik ben creatief en ik hou van gezelligheid.

Ik ben gevraagd om in 2018 de Introweek te begeleiden. Het lijkt me super leuk om dit te doen en ik heb er veel zin in! Verder lijkt het me leuk om de komende jaren de studievereniging uit te breiden met meer enthousiaste leden waar we leuke activiteiten voor kunnen organiseren.

Minor Green Adventures: IJsland

Afgelopen week zijn de studenten die het keuzeonderwijs Green Adventures volgen, naar IJ