top of page

Nieuwsbrief juni


Wij hopen dat jullie ongeschonden de toetsweken zijn doorgekomen. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Met deze nieuwsbrief blijf je up-to-date over alles waar Voluptuaria mee bezig is geweest afgelopen maand, en wat er nog te komen staat.

 

Mentorenvergadering

Wat is een introductieweek zonder mentoren? Juist, helemaal niks aan. Het bestuur van Voluptuaria heeft haar best gedaan om de leukste van de leukste mentoren te strikken voor de laatste week van augustus. En of dit gelukt is? Ontdek het zelf door je ook aan te melden en mee te gaan! 25 juni is een deel van de mentoren bijeen gekomen om een en ander te bespreken over deze leuke week. Er is gebrainstormd over activiteiten, maar ook gezellig kennisgemaakt met elkaar. We hopen dat dit de beste introductieweek gaat worden die Voluptuaria heeft meegemaakt!

Weet jij nog mensen die net hun diploma gehaald hebben en gaan studeren bij InHolland Haarlem voor een van de volgende opleidingen: Tourism Management, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed, informatica, MBRT of PABO, SPH en MWD? Geef ze dan meteen de tip dat ze zich moeten aanmelden voor de introductieweek! Klik op de foto hierboven om naar de website van introductieweek te gaan.

 

Eindfissa: Ibiza

22 juni was het eindfeest, Ibiza-style! Voor de mensen die hier niet bij waren: de dj's waren lekker op elkaar afgestemd, de drank vloeide rijkelijk en de sfeer was top. Shout out naar de laatste DJ: je set was lit!

 

En nu.. vakantie!

Voor de meeste van ons is het al zover: vakantie! Iedereen kan nu lekker genieten van het warme weer. De tentamens zitten erop.. velen die over zijn naar het volgende jaar en sommige eerste jaars hebben hun propedeuse in de pocket. Goed gedaan allemaal! Vergeet niet om ons leuke vakantie foto's te sturen! See you next year 💙

 

Mentoren introweek

Laatste mogelijkheid: Het organiseren van de nieuwe introweek is begonnen. Dat betekend; nieuwe mentoren! Wil jij graag de nieuwe studenten een onvergetelijke week bezorgen? Stuur dan nu een mailtje en geef kort aan waarom jij gewoon mee móét! De introweek is van 27 t/m 31 augustus 2018.

 

Vraag/nieuwtje

Wil jij ook graag wat kwijt aan alle Fluppies? Stuur dan een mail en wie weet staat jouw vraag of nieuwtje in de volgende nieuwsbrief van Voluptuaria!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page