Introweek 2019

Wij, het bestuur en de leden van Voluptuaria zijn klaar om te knallen!

Na een spetterende introductie van onze studievereniging vorig jaar bij de introweek, zijn we dit jaar ook weer van de partij van 26 t/m 30 augustus 2019! 

In de introweek kan jij kennis maken met je studiegenoten van Tourism Management. Jullie gaan vijf dagen lang allerlei leuke activiteiten ondernemen. We houden nog geheim welke activiteiten jullie gaan doen, maar we kunnen jullie één ding verzekeren: je gaat goed kennismaken met het studentenleven van Haarlem.

Naast de borrels en gezelligheid organiseren wij activiteiten zoals; bedrijfsbezoeken en gastcolleges. Kortom: lid zijn van Voluptuaria betekend niet alleen feestjes, maar helpt je ook om een netwerk op te bouwen in de reisbranche!

Wij zijn enorm enthousiast en wij hopen jullie te zien bij de introweek in 2019!

Inmiddels net zo enthousiast geworden als wij? Dan kun je ons een mailtje sturen via info@voluptuaria.nl of je meteen aanmelden op de website van introweek. Klik op het plaatje hiernaast om doorverwezen te worden naar de website.

Ps. dit is geen ontgroening maar gewoon een gezellige kennismaking week. Meer informatie hierover is natuurlijk te vinden op de website van introweek.

Wil jij dit jaar mee als mentor? Klik hier om door te gaan naar de pagina met meer informatie hierover!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Studievereniging Voluptuaria - Tourism Management Inholland - 2019