• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Studievereniging Voluptuaria - Tourism Management Inholland - 2018

Voluptuaria

Dit betekent toerisme in het Latijn. Voluptuaria is een pakkende en originele naam die in één woord de inhoud van onze opleiding omschrijft.

Bestuur

Klik hier om meer informatie te zien over het huidige bestuur, maar ook het oude bestuur.

Missie

 

Als studievereniging willen wij een verrijking zijn voor de studententijd van de studenten van de opleiding Tourism Management. Daarnaast willen wij de studenten helpen met ontwikkelingen op educatief, professioneel en sociaal gebied. Deze doelstellingen willen wij bereiken door het organiseren van gast colleges, het organiseren van feesten en het houden van enquêtes onder studenten zodat zij hun mening kunnen geven over de opleiding.

Visie

 

Wat wij als studievereniging uiteindelijk willen bereiken is het vinden van een passend en

uitgebreid netwerk voor de studenten. Het is voordelig om vroegtijdig te beginnen met het

uitbreiden van een sociaal netwerk en om de juiste mensen te kennen. Als studievereniging

willen wij daarbij helpen. Wij willen de studenten daarmee de mogelijkheid bieden om hun

toegang tot de arbeidsmarkt te vergroten.

Dit klinkt allemaal heel serieus maar een van onze grootste evenementen is onze introductieweek! Dit is zoals vele weten alles behalve serieus en vooral een week vol heel veel uitgaan, weinig slapen en lol hebben met elkaar. Hiernaast zijn wij ook elke donderdag in onze studentenkroeg 't Haerlems Studenten Gildt te vinden. Kom gerust eens langs, je zult hier veel gezellige mede-studenten tegen komen.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste TM-studenten. Heb je tips, tops, ideeën, wil je mentor worden tijdens de introweek of zie je het zitten om het bestuur te helpen, laat het ons dan vooral weten! Jullie kunnen ons altijd bereiken via de contact knop op deze website. Voluptuaria is er voor alle TM-studenten, dus ook voor jou!