top of page

VOLUPTUARIA

Voluptuaria is de studievereniging van de opleiding Tourism Management. De naam komt dan ook niet uit een gekke hoek: Voluptuaria is het Latijnse woord voor Toerisme. 

BESTUUR

Zoals elke Studievereniging, wordt ook Voluptuaria volledig gerund door studenten.

Klik hier om meer informatie te zien over de studenten die het bestuur vormen.

MISSIE

Wij willen een verrijking zijn voor de studententijd van Tourism Management studenten. We willen de studenten helpen te ontwikkelen op educatief, professioneel en sociaal gebied. Dit willen wij bereiken door het organiseren van diverse activiteiten.

INTROWEEK

Een van onze grootste evenementen is de introductieweek van Haarlem, die wij met meerdere verenigingen organiseren. Deze week staat in het teken van Haarlem en je studiegenoten leren kennen, waarbij je diverse leuke activiteiten onderneemt.

VISIE

Wij willen met Voluptuaria een passend en uitgebreid netwerk creëren voor onze leden. Het is voordelig om vroegtijdig te beginnen met het uitbreiden van een sociaal netwerk, waar wij graag aan willen bijdragen. Wij streven hierbij om de toegang tot de arbeidsmarkt te vergroten voor Tourism Management studenten.

CONTACT

Heb je tips, tops of ideeën? Wil je graag mentor worden tijdens de Introweek of wil je het bestuur versterken? Neem dan nu contact met ons op! 

bottom of page